Välj klubb: Saknas din klubb i listan,Klicka här
 
Kontaktperson*:  
   
E-mail*:
Upprepa E-mail*
Telefon:
 
 
   
Instruktion:
1. Välj klubb och skriv in uppgifter om kontaktpersonen.

2. I nästa formulär skriver du in deltagarens namn, födelseår och huvudklass. Om det är stafett och du är lagledare, kryssa i stafettanmälan. Klubbnamnet blir efternamn, som förnamn anges om det är Lag 1, Lag 2 osv. Bara klubbnamn skall anges inga deltagarnamn skall anges vid stafett.

Kryssa därefter i önskade grenar och ev PB/SB, tryck på knappen "Lägg till deltagare"

3. Skall deltagaren vara med i en gren i en annan klass, ändra klassen i klasslistan och välj grenar och tryck på knappen "Lägg till extra gren". Du ska alltså inte skriva in namnet igen.

Skulle du råka lägga till fel gren kan du ta bort grenen i grenlistan, på det röda krysset.

4. Upprepa ovan för alla dina deltagare och klicka sedan på "Visa alla", så ser du alla dina anmälningar. Samtidigt får du också ett mail med bekräftelse på din anmälan.
 
Alla anmälda syns direkt i startlistan så fort du gjort färdigt din anmälan. Om en deltagare inte syns har anmälan inte lyckats. Försök i första hand igen och var noga med att följa instruktionerna

Skulle du få några problem maila till ufcontact62@gmail.com

Skriv gärna ut denna instruktion och ha den till hands innan du går vidare.

 Lycka till !
 
Användarvillkor:
Friidrottsanmälan tillhanda håller tjänsten för att ta emot anmälningar till friidrottstävlingar. Friidrottsanmälan har inget med aktuell tävling att göra, alla frågor om tävlingen skall ske med arrangören av tävlingen.

Genom att godkänna dessa villkor, godkänner du att följande information om dig sparas. Namn, mailadress, telefonnummer och din IP adress samt vilken tid du är aktiv på denna sida.
Dessa data används inte till något annat än att kunna kontakta dig eller ge dig information om denna tävling eller andra arrangemang som arrangerande klubb arrangerar.

Du som använder denna tjänst förbinder dig att du har godkännande från samtliga deltagare du anmäler att vi även spara följande information om dom och publicerar på internet. Följande information sparas, Förnamn, Efternamn, födelseår, Klubb, Grenar deltagaren skall deltaga i samt Person och säsongsbästa. Även tidpunkt för anmälan sparas.

Vi förbehåller oss rätten att redigera informationen om den är felaktig, eller uppdatera person- och säsongsbästa för att ha så aktuell information som möjligt för att kunna genomföra korrekta och rättvisa friidrottstävlingar.

Om man av någon anledning inte vill synas publikt, skall denna person, personligt kontakta arrangören och styrka sin identitet, i dessa fall garanteras inte att personen kommer finnas med på aktuella startlistor på tävlingsdagen.